keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Jotakin, mistä olla kateellinen... Ja jotakin, josta ei voi olla kateellinen.


Lääketokkuraiset terveiset rakkaasta hotellihuoneesta!

Tässä teille pieni pläjäys siitä, miten asiat osaavat ottaa ylläviä suuntia. Toissapäivänä vietettiin ihanat pari tuntia eräällä klubilla; uitiin, loikoiltiin aurinkotuoleissa ja nautittiin länsimaista ruokaa. Kuitenkin oma terveyteni otti jo samaisena iltana suunnan huonompaan; vanha urheiluvamma palasi kummittelemaan.

Kuitenkin vanhasta tottumuksesta luotin siihen, että moisesta riesasta pääsisin yöunilla eroon. Toisin kävi! Lopulta viime yönä tuli lähtö lääkäriin, kun ei tämä nainen pystynyt enää muuhun kuin makaamaan sängyssä ja itkemään.

Lääkärikäynti oli hämmentävä. Varmaan pääasiassa siksi, että oli vaikea ymmärtää mitä lääkäri puhui, selkävammaani ei tutkittu vaan ainoa asiayhteys jolloin selkääni koskettiin oli se, kun lääkäri kuunteli keuhkojani (paidan läpi). Voin toki olla väärässä, mutta käsittääkseni myös verenpaine pitäisi mitata ilman, että välissä on hiha. En kuitenkaan olo kritisoimaan tutkimusmenetelmiä enkä sitä, että sain kankkuuni ainetta X (mahdollisesti kortisonia, varma ei voi olla kun ei kerrottu).

Kuitenkin tuon lääkärikäynnin jälkeen olo on ollut paljon parempi! Selkä on vielä kipeä ja tämän päivän olen ollut ihan vuoteen oma, mutta ei siihen enää koske siinä määrin, ettenkö pystyisi olemaan. Ruoka on alkanut maistumaan ja rakastettavat matkaseuralaiseni pitävät huolta, että muistan syödä lääkkeeni.

Mitään hätää ei siis ole ja todennäköisesti muutaman päivän päästä olen jo oma virkeä itseni!

-Anni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti